Vill ni göra skillnad? Kom till vår välgörenhets event ”Urban Charity Jam”

Urban Charity Jam - BBQ      ( Bhagera)

Box of Memories presenterar årets Urban Charity Jam med samarbete med Hip Hop Centralen. Ett fundraising event där alla är välkomna. Tycker du om basket? Bilda då ett gäng med vännerna och var med på en basketturnering eller delta i dunk- och trepoängstävlingar. Har du alltid velat testa graffiti eller breakdance så kan du göra det med oss. Eller vill du bara mingla, lyssna på schysst musik och få en kulturell upplevelse. Missa då inte årets utomhusfest!

Engagera dig genom att stötta projektet, testa på olika aktiviteter eller visa vad du är duktig på. Alla är välkomna oavsett ålder! Livemusik kommer att spelas av olika artister. Det kommer såklart att finnas mat och dryck som man kan köpa. Umgås med oss och gör skillnad för utsatta i Filippinerna.
FRI ENTRÈ
Plats: Gamla IP (bakom Malmö Triangeln)
När: 27 juni börjar kl. 14.00

Streetbasket 3×3:
Tjejer Killar
Senior (Ålder: 18 +) Senior (Ålder: 18 +)
Ungdom (Ålder: 17 – yngre) Ungdom (Ålder: 17 – yngre)

Anmäl ditt lag senast 25 juni till www.villanueva.jaybee@yahoo.com
Anmälningsavgift: 100 kr/per person (pengarna går till välgörenhet)

Breakdance och graffitti:
Testa på breakdance och graffiti gratis i samarbete med Hiphopcentralen.

LC Box of Memories är en ideell förening som arbetar för att bekämpa fattigdom och motarbeta utsatthet. Vi vill bidra till en bättre livssituation för alla. All insamling föreningen får går därför oavkortat till den hjälp som behövs i Filippinerna. Målet är att engagera samhället och ungdomar till att skapa en bättre och rättvisare värld för alla.
Ni hittar mer om oss här:

Facebook https://www.facebook.com/pages/Box-Of-Memories/546332705436057
Instagram: inspiring_jay
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCC1AKxfpHGc_m6NUgaKTyzw

Lämna words of wisdom (Kommentera inlägget)

MENY