Genom att bli medlem hos oss kan ni göra skillnad <3

Gott nytt år till er!

 

Vi är nu inne i ett nytt år och Box of Memories ska fortsätta vara aktiva och driva verksamheten framåt. Mer än någonsin behövs det hjälp i Sverige men vi får heller inte glömma andra länder där människor är i behov. Planer för året kommer att innehålla fler event, ökad hjälp till barn och vuxna i både Sverige och utlandet samt engagera fler att bidra med vad de kan.

 

Vårt hopp är att medlemmar ska kunna engagera sig mer i verksamheten så att vi tillsammans kan nå ut till fler som är i behov av hjälp. För att kunna göra det har styrelsen i Box of Memories bestämt sig för att sänka medlemsavgiften till 200 kronor per år. Medlemsavgiften kommer gå oavkortat till att hjälpa utsatta människor både i Sverige och i övriga delar av världen.

 

Vi har dessutom skapat en hemsida som alla kan ta del av. Hemsidan hittar ni på: www.boxofmemories.org. Där kommer vi att publicera nyhetsbrev, information och bilder till allmänheten. Håll er uppdaterad om Box of Memories!

 

Vi hoppas på att ni vill vara med att driva Box of Memories framåt och göra en skillnad för människor som är i starkt behov av hjälp.

 

För att bli medlem betalar ni 200 kr (som gäller ett år) senast 28 februari.

Swishnr: 1236186258

Postgironr: 73 72 86-5

 

 

Varma hälsningar,

 

Box of Memories

www.boxofmemories.org

Lämna words of wisdom (Kommentera inlägget)

MENY